Garantie

Is een product beschadigd? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.


Beschadiging door verzending

Het kan helaas voorkomen dat een product beschadigd tijdens de verzending. Mocht dit het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op via de mail. Stuur een duidelijke foto met een omschrijving van de beschadiging.

Je heb recht op een vervanging van het product of het gehele bedrag dat je hebt betaald (incl. verzendkosten). Houdt er rekening mee, dat het vervangende product niet geheel identiek is. Geen enkel ontwerp of edelsteen is hetzelfde. Dit is wat mijn werk zo uniek maakt.


Beschadiging na 7 dagen

Je hebt 7 dagen na ontvangst van het pakket de tijd om dit aan te geven. Na deze 7 dagen ga ik ervan uit dat het pakketje zonder beschadigingen is aangekomen.

Wanneer na deze 7 dagen er andere eventuele beschadiging zijn, dan kunnen wij bespreken wat de opties zijn.


Gebroken edelsteen

Je hebt geen garantie wanneer een edelsteen is gebroken. Tenzij je dit hebt gemeld in de 7 dagen na ontvangst van het pakket.

Edelstenen kunnen breken wanneer er een harde klap op komt. Bijvoorbeeld wanneer ze van een hoge hoogte vallen of een zwaar gewicht erop komt. Ga dus netjes om met het product en het zal lang mooi blijven!


Kapot draad

Het kan gebeuren dat een draadje los komt te zitten of uitsteekt. Wanneer het draadje uitsteekt kan het wat scherp aanvoelen of blijven hangen in je kleding. Dat is erg vervelend! Ik repareer dan graag het product voor je. Ook kun je zelf proberen om het te repareren. Het draad is erg buigzaam. Je kunt het stukje terug drukken met een hard object, of je kunt het afknippen met een speciaal tangetje.

Mochten zich andere vervelende beschadigingen voordoen met het draad? Neem dan contact met mij op. Stuur een foto met de omschrijving van het probleem en datum van aanschaf. Ik zal kijken wat ik voor je kan betekenen.

Ik repareer gratis de producten exclusief de verzendkosten.


Instructies beschadiging melden

Beschadiging melden via:

Instagram

GemElinaJewels@hotmail.com

Stuur een duidelijke foto met omschrijving van de beschadiging. Meld hierbij ook de datum van aanschaf, volledige naam en betaald bedrag.


Logo GemElina Jewels
Shopping Cart