Retourneren

Heb je iets gekocht bij GemElina Jewels, maar ben je toch niet tevreden? Geen probleem! Je kunt het pakket retour zenden binnen 14 dagen na ontvangst.


Aanvragen

Je kunt contact met mij opnemen via de mail. Ik zal je dan het retour adres doorgeven. Retourneer het pakket 7 dagen na aanvraag.

Na ontvangen van het pakket zal ik het bedrag binnen 7 dagen terug storten op jouw rekening. Dit bedrag is exclusief de  gemaakte verzendkosten.


Voorwaarden

Het product is nog in originele ongebruikte staat met de desbetreffende verpakking. Beschadigingen kunnen leiden tot minder of geen retourbedrag. Mocht dit het geval zijn, dan neem ik contact met je op.

Na het retourneren van het pakket, ontvang ik graag de track en trace code. Bewaar de code dus goed. Eventuele beschadiging van het pakket tijdens de verzending zijn voor eigen risico. Wanneer ik het product beschadigd ontvang, kan ik helaas niet het afgesproken bedrag terug storten. Pak het pakketje dus goed in!

Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Dit betekent dat jij zelf twee keer betaald voor de verzendkosten. Het bedrag van het sieraad zelf, zal je op je rekening ontvangen.

! Het is niet mogelijk om custom orders te retourneren.


Instructies retourneren

Retour aanmelden via GemElinaJewels@hotmail.com of instagram

Verpak het product in de originele verpakking en voeg jouw naam en adresgegevens toe. Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is en voorzien van het retouradres. Noteer ook jouw afzenderadres op de achterkant van het pakket. Mocht er iets fout gaan tijdens de verzending, dan kan het pakket altijd bij jou terugkomen.

Stuur het pakket op met track en trace code zodat je het makkelijk online kunt volgen. Mocht er iets mis gaan met de verzending, dan moet de verzender klagen bij de vervoerder.

Aan de hand van de klacht kan er een onderzoek worden gedaan en zo nodig kan het pakket worden vergoed door de vervoerder. Dit kan alleen wanneer het pakket met track en trace is opgestuurd.

Kies je er toch voor om zonder track en trace code het pakket te retourneren, dat mag. Dit is op eigen risico.


Voor retour aanvraag graag mailen naar:

Instagram

GemElinaJewels@hotmail.com

Logo GemElina Jewels
Shopping Cart